Nejchutnější pivo v Havlíčkově Brodě, pivnice Hnát

Máte chuť na kvalitní pivo? Pak byste rozhodně měli navštívit pivnici Hnát, která je jediná v Havlíčkově Brodě, kde se pivo čepuje pomocí vzduchového kompresoru se speciální technologií tří filtrů. Tento moderní způsob čepování zajišťuje, že si zdejší pivo zachovává dokonalou chuť a čerstvost.

Proč právě pivnice Hnát?

Pivo v pivnici Hnát se čepuje vzduchovým kompresorem špičkové kvality. Díky třem filtrům a stabilní teplotě sudů – bez ohledu na roční období – je zaručeno, že si pivo udrží tu nejlepší chuť. Výčep v této pivnici funguje bezchybně a pivo je vždy čerstvé.

Kromě klasických piv nabízí pivnice Hnát také vlastní jedenáctku s názvem HNÁT, kterou si nesmíte nechat ujít. Ale co by to bylo za pivnici bez něčeho k zakousnutí? K pivu si zde můžete objednat tradiční pochoutky jako hermelín, utopence, tlačenku a další delikatesy.

Zahrádka a pohodlné posezení

Pokud dáváte přednost venkovnímu posezení, pivnice Hnát má i vlastní zahrádku s pohodlným přístupem. Nemusíte nikam chodit, když si chcete objednat – stačí zazvonit na bezdrátový zvonek. Zahrádka je navíc přizpůsobena pro rodiče s kočárky, takže si zde můžete v klidu vychutnat třeba osvěžující limonádu nebo malé pivo.

Prostory pro oslavy a šachové duely

Chystáte oslavu nebo posezení s přáteli? Pivnice Hnát nabízí prostory ideální pro větší skupiny. A pokud máte mezi sebou muzikanta, může se předvést u místního piana. Milovníci šachů si také přijdou na své – k dispozici jsou šachové stoly, kde si můžete poměřit síly.

Umění a pivo

A pokud máte výtvarné nadání, můžete se s majitelem domluvit na vystavení svých uměleckých děl. V pivnici Hnát tak spojíte příjemné popíjení s pohledem na vlastní tvorbu.

Navštivte pivnici Hnát v Havlíčkově Brodě, užijte si skvělé pivo, pohodovou atmosféru a jedinečné prostředí. Na jejich webových stránkách se dozvíte více o historii této nejstarší pivnice ve městě.

Facebook  Web

Adresa
Reynkova 2149
580 01 Havlíčkův Brod

Kontakt a rezervace
+420 569 422 145
uhnata@uhnata.cz

You may also like...

Translate »
Sdílej HBhistory